Epson Stylus PX800FW

Epson Stylus PX800FW

Η Epson παρουσιάζει το Stylus Photo PX800FW, το υψηλής ευκρίνειας 4 σε1 πολυμηχάνημα με fax, αυτόματο τροφοδοτικό και Wi-Fi. Η εκλεπτυσμένη εμφάνισ...

Η Epson παρουσιάζει το Stylus Photo PX800FW, το υψηλής ευκρίνειας 4 σε1 πολυμηχάνημα με fax, αυτόματο τροφοδοτικό και Wi-Fi. Η εκλεπτυσμένη εμφάνισή του κρύβει ανεπτυγμένη λειτουργία η οποία είναι προσβάσιμη και ελεγχόμενη από μια εντυπωσιακή οθόνη αφής.Ιδανικό για κάθε είδους οικιακή εφαρμογή συμπεριλαμβανομένων και των υψηλών εκτυπώσεων στο σπίτι, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν φωτογραφικές εκτυπώσεις που ξεπερνούν και την ποιότητα των επαγγελματικών φωτογραφιών.



Σχεδιασμένο ακόμη και για να ταιριάζει στο σαλόνι του, ο Epson Stylus PX800FW έρχεται με μαύρο φινίρισμα που προσδίδει μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση. Η προσεκτικά σχεδιασμένη γραμμή του κρύβει ένα αυτόματο τροφοδοτικό ενώ οι δίδυμες θήκες χαρτιού είναι απόλυτα ενωμένες προσθέτοντας στο συνολικό λείο σχεδιασμό του ο οποίος δεν ενοχλεί την αισθητική του σπιτιού σας.



Για να προσθέσει λειτουργικότητα στο σχεδιασμό του ο Epson Stylus PX800FW έρχεται με ενοποιημένη Wi-Fi και Ethernet συνδεσιμότητα, καθιστώντας δυνατό στους χρήστες να εκτυπώσουν στο οικιακό τους δίκτυο. Αναδεικνύει μια 9.8cm LCD επιφάνεια αφής που έχει κλίση για να προσφέρει την πιο άνετη οπτική γωνία.



Το δυναμικό σύστημα menu καθοδηγεί ξεκούραστα τους χρήστες μέσα από την προεπισκόπηση και τις επιλογές εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων μοναδικών χαρακτηριστικών όπως κάποιες σταθερές εκτυπώσεις. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να εκτυπώνουν κατ’ ευθείαν από μια συνδεδεμένη Pictbridge φωτογραφική μηχανή ή από κάρτες μνήμης για απόλυτη ευκολία.



Ένας αυτόματος προαιρετικός duplexer ενσωματώνεται στο πίσω τμήμα της κύριας μονάδας και δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψεως καθώς και booklet εκτύπωση.



Εκτός από τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, τις πολλές δυνατότητες και τη συνδεσιμότητά του ο Epson Stylus PX800FW παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα χάρη στο Epson Claria Photographic Ink, ένα υψηλής ανάλυσης μελάνι που δίνει better-than-lab-quality φωτογραφίες.



Αυτό το μελάνι έρχεται σε ξεχωριστά φυσίγγια για την αντικατάσταση μόνο του χρώματος που χρησιμοποιείται. Επιπροσθέτως, μία νέα υψηλής ταχύτητας Micro Piezo κεφαλή είναι η καρδιά της συσκευής κάνοντας την ταχύτερη εκτυπωτική τεχνολογία της Epson διαθέσιμη.




Περίληψη χαρακτηριστικών του Epson Stylus PX800FW:



• Εκλεπτυσμένος και σύγχρονος σχεδιασμός



• Ενιαίο αυτόματο τροφοδοτικό χαρτιού για πολλαπλή αποστολή fax, εκτυπώσεων και scanning



• Οθόνη αφής19.8 cm



• Wi-Fi και Ethernet συνδεσιμότητα



• Υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης



• Ενιαίες δίδυμες θήκες χαρτιού



• Εκτύπωση σε διάφορες επιφάνειες, απλό χαρτί, γυαλιστερό, ακόμη και σε κατάλληλα CD’s και DVD’s



• Μετατροπή σκαναρισμένων εγγράφων σε επεξεργάσιμα χάρη στο Optical Character Recognition (OCR) λογισμικό



• Υψηλής ανάλυσης 4800 dpi scanner



• Αυτόματος προαιρετικός duplexer για εκτυπώσεις διπλής όψεως



• Ξεχωριστά δοχεία μελάνης – εξοικονόμηση χρημάτων, αντικατάσταση μόνο του χρησιμοποιημένου χρώματος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα