Έρευνα για τα οικονομικά των εκτελεστών του Καραϊβάζ

Διαβάζεται σε 1'
Έρευνα απο την αστυνομία στο σημείο όπου άγνωστοι εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, στον Άλιμο
Έρευνα απο την αστυνομία στο σημείο όπου άγνωστοι εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, στον Άλιμο George Vitsaras / SOOC

Ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης είναι για αύριο, η προκαταρκτική για τα οικονομικά των δύο εκτελεστών, ζητήθηκε να γίνει μόλις πριν δύο εβδομάδες.

Ερωτηματικά προκαλεί η εξαιρετικά αργή ενεργοποίηση της Δικαιοσύνης για την αναζήτηση των οικονομικών δεδομένων των δύο εκτελεστών του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ.

Ενώ εξ αρχής υπήρχε η πεποίθηση ότι πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και ενώ φαίνεται ότι προέκυψαν πληροφορίες για εμβάσματα κάποιων χιλιάδων ευρώ, για τα οποία είχε ενημερωθεί από τον πρώτο καιρό η Αρχή για το ξέπλυμα του «βρώμικου» χρήματος από το Ανθρωποκτονιών, η προκαταρκτική διετάχθη από την Δικαιοσύνη να γίνει από την Οικονομική Αστυνομία μόλις πριν δύο εβδομάδες και ενώ αύριο ξεκινάει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Παρότι ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για διαπίστωση συγκεκριμένου ύψους χρημάτων, η αρμόδια Αρχή το διαψεύδει και αναφέρει πως βρίσκεται σε αναμονή απαντήσεων από τις τράπεζες τόσο για τα ύψη των ποσών που τυχόν υπάρχουν σε λογαριασμούς, όσο και για τον χρόνο και την προέλευση των τυχόν ύποπτων εμβασμάτων και αυτό βεβαίως γιατί καθυστέρησε αρκετά να ξεκινήσει νωρίτερα μία τέτοια έρευνα, ωστόσο οι απαντήσεις θα δοθούν έστω και κατά την διάρκεια της εκδίκασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα