Έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε ξενοδοχείο του Βόλου που διέμεναν οι ληστές του Βελβεντού

Έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε ξενοδοχείο του Βόλου που διέμεναν οι ληστές του Βελβεντού
KOZANH - ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε ξενοδοχείο του Βόλου. Ψάχνουν ίχνη των "Πυρήνων της φωτιάς"

Έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου στο Βόλο όπου διέμειναν δύο βράδια οι ληστές της Κοζάνης λίγο πριν το χτύπημα στο Βελβεντό.

Οι ληστές του Βελβεντού είχαν μείνει στο ξενοδοχείο στις 30-31/01/13. Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής κάνουν φύλλο και φτερό τα δωμάτια αναζητώντας ίχνη για δουν ποια μέλη της ομάδας των δραστών βρέθηκαν εκεί.

Μάλιστα, αναζητούν αποτυπώματα, DNA, και οπτικό υλικό για τον εντοπισμό υπολοίπων δραστών που συμμετείχαν στη ληστεία αλλά κατάφεραν να ξεφύγουν και κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με το Βήμα, πέντε ως έξι άτομα που συμμετείχαν στη διπλή ληστεία στον Βελβεντό διέμεναν τα δύο προηγούμενα βράδια πριν από τη ληστεία, έχοντας μαζί και τον οπλισμό τους, σε δύο τρίκλινα δωμάτια ξενοδοχείου στην οδό Δημητριάδος στο κέντρο του Βόλου, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το λιμάνι.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται πως καταλήγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο δωμάτια νοικιάστηκαν από τον συλληφθέντα Δημήτρη Πολίτη με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, που ανήκει σε έναν 20χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

Εν τω μεταξύ, χθες η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από τη σύλληψη των τριών ληστών της Κοζάνης, με στόχο να αποδείξει πως ο τραυματισμός τους προέκυψε από τη συμπλοκή που προηγήθηκε.

Τέλος, διαβάστε τι λένε οι κάτοικοι του χωριού, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κοζάνη για την ληστεία που συντάραξε τις ζωές τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα