Έρευνα της Πυροσβεστικής στον Μαραθώνα μετά από 20 ύποπτες φωτιές

Έρευνα της Πυροσβεστικής στον Μαραθώνα μετά από 20 ύποπτες φωτιές
Πυροσβεστική ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ/EUROKINISSI/RODOS PRESS

Τον τελευταίο μήνα έχουν εντοπιστεί 15-20 σημεία έναρξης πυρκαγιών στις περιοχές Νέα Μάκρη, Γραμματικό και Αγία Μαρίνα-Σε μία περίπτωση εντοπίστηκε στουπί ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για ύποπτο αυτοκίνητο-Ελέγχονται κάμερες και γίνεται μεγάλη έρευνα με συνεργασία Πυροσβεστικής και Αστυνομίας

Με εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, διεξάγονται έρευνες από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), μετά την εκδήλωση μεγάλου αριθμού πυρκαγιών το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαραθώνα, αρκετές εκ των οποίων βρίσκονται πλησίον οικιστικής ζώνης.

Συγκεκριμένα, τον τελευταίο μήνα έχουν εντοπιστεί 15-20 σημεία έναρξης πυρκαγιών στις περιοχές Νέα Μάκρη, Γραμματικό και Αγία Μαρίνα ενώ οι έρευνες διεξάγονται σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νέας Μάκρης, την Κρατική Ασφάλεια και τις τοπικές Αρχές.

Σε μία περίπτωση εντοπίστηκε στουπί, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για ύποπτο αυτοκίνητο που κινείται στην περιοχή λίγο πριν ξεσπάσουν οι φωτιές. Ελέγχονται κάμερες και συλλέγονται μαρτυρίες, ενώ οι περιπολίες στην περιοχή έχουν αυξηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα