Έρευνα του Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας – Τι θα γίνει με το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Έρευνα του Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας – Τι θα γίνει με το τάμπλετ της Τζωρτζίνας
Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα INTIME NEWS

Με τον ίδιο τρόπο που ακολουθήθηκε και στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, οι Αρχές θα πάρουν καταθέσεις από γιατρούς των παιδιών και ιατροδικαστές. Θα ζητηθεί και πάλι η βοήθεια των εργαστηρίων με ανάλυση των δειγμάτων που έχουν κρατηθεί

Ξεκίνησε η αναμενόμενη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σε συνεργασία και συνεννόηση με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για να διαπιστωθούν εκ νέου τα αίτια θανάτου των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα, της Ίριδας και της Μαλένας.

Με τον ίδιο τρόπο που ακολουθήθηκε και στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, οι Αρχές θα πάρουν καταθέσεις από γιατρούς των παιδιών και ιατροδικαστές που ενεπλάκησαν.

Βεβαίως, θα ζητηθεί και πάλι η βοήθεια των εργαστηρίων με ανάλυση των δειγμάτων που έχουν κρατηθεί, καθώς άλλωστε η βοήθειά τους ήταν καθοριστική στην περίπτωση της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας με την ανακάλυψη της τεράστιας και θανατηφόρας ποσότητας κεταμίνης που χορηγήθηκε στο άτυχο παιδί, από την ίδια της την μητέρα όπως κατέληξε η έρευνα, καθώς βρισκόταν ολομόναχη στο δωμάτιο του νοσοκομείου μαζί της, τις κρίσιμες χρονικές στιγμές.

Την στιγμή που συμβαίνουν αυτά για τις μικρότερες αδερφούλες της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει μη συνεργάσιμη και αναμένεται να φανεί τυχόν αλλαγή στη στάση της σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας όπου και θα οδηγηθεί το μεσημέρι για την απολογία της.

Η έρευνα για την Τζωρτζίνα βέβαια, κάθε άλλο παρά έχει ολοκληρωθεί αφού συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ο τρόπος προμήθειας της κεταμίνης και ξεψαχνίζονται ηλεκτρονικά και όχι μόνο ίχνη της κατηγορουμένης.

Επίσης, με αγωνία αναμένονται οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης για το τάμπλετ της Τζωρτζίνας που όπως προέκυψε, η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρό της και θάφτηκε μαζί της, την ημέρα της κηδείας, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα, σε αυτή την συσκευή να βρίσκονται κρίσιμες απαντήσεις στα ερωτήματα των Αρχών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα