ΕΡΤ: Παραμένει κρατούμενος ο δημοσιογράφος για την κακοποίηση της συντρόφου του

Διαβάζεται σε 2'
Ενδοοικογενειακή βία
Ενδοοικογενειακή βία ISTOCK

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι και τις 28 Ιουνίου ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, μετά την αναβολή της δίκης του.

Για τις 28 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του αυτοφώρου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που καταγγέλθηκε από τη σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, παραμένει κρατούμενος και το δικαστήριο καλεί τις καταγγέλλουσες να προσέλθουν στο δικαστήριο για να καταθέσουν και να ενημερωθούν για το αίτημα ποινικής διαμεσολάβησης που υπέβαλε ο κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται, ότι στον δημοσιογράφο  ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Για μη αυτόφωρες πράξεις που αφορούν σε προγενέστερες πράξεις του κατηγορούμενου κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας.

Το χρονικό

Η νεαρή κοπέλα μετέβη στο νοσοκομείο την Τρίτη το πρωί προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς φέρεται να έχει χτυπηθεί από τον σύντροφό της στο πρόσωπο και στο σώμα, και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, προκειμένου να καταγγείλει τις πράξεις του συντρόφου της.

Η διοίκηση της ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του καταγγελλόμενου, έως να διαλευκανθεί η υπόθεση από τη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από συμβασιούχο εργαζόμενο της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα