Ερχεται στην Ευρώπη

Ερχεται στην Ευρώπη

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα διατίθεται πλέον σε αγορές ευρωπαϊκών χωρών, του Καναδά και της Ιαπωνίας το iPad

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι ο φορητός υπολογιστής-ταμπλέτα iPad θα διατίθεται από τις 28 Μαΐου και εκτός ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα οι χρήστες  τις  Αυστραλίας, του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Ισπανίας, της Ελβετίας και τη Βρετανίας θα μπορούν πλέον να αγοράσουν την ταμπλέτα.

Όσοι βέβαια είναι ανυπόμονοι  θα μπορούν να παραγγέλνουν όλα τα μοντέλα του iPad από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple από τις 10 Μαΐου, διευκρινίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Το  iPad βγήκε στην αμερικανική αγορά στις 3 Απριλίου με πρωτοφανή επιτυχία. Μέσα σε ένα μήνα περισσότερο από ένα εκατομμύριο φορητοί υπολογιστές πουλήθηκαν.

Σύμφωνα με την Apple οι κάτοχοι του iPad κατέβασαν από το διαδίκτυο μέσω του Apple Store περισσότερες από 12 εκατομμύρια εφαρμογές για το iPad και περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ebooks μέσω του iBookstore.

Η Apple σκοπεύει τον Ιούλιο να διαθέσει το iPad στην αγορά της Αυστρίας, του Βελγίου, του Χονγκ Κονγκ, της Ιρλανδίας, του Λουξεμβούργου, του Μεξικού, της Ολλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Σιγκαπούρης .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα