ΕΣΗΕΑ: Προσβλητική η ανάρτηση της Ακρίτα στο Facebook για την Παναγοπούλου

Διαβάζεται σε 1'
ΕΣΗΕΑ: Προσβλητική η ανάρτηση της Ακρίτα στο Facebook για την Παναγοπούλου
Eurokinissi

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ απέστειλε επιστολή στην Έλενα Ακρίτα σχετικά με την ανάρτησή της για την παρουσία της Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την Μεταπολίτευση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της EΣΗΕΑ απέστειλε σήμερα στην κα Έλενα Ακρίτα επιστολή σχετικά με ανάρτησή της στο Facebook για την παρουσία της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στην επιστολή του το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει πως θεωρεί προσβλητική την ανάρτησή της και αναδεικνύει την ευθύνη των δημοσιογράφων σχετικά με τον δημόσιο λόγο.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

«Κυρία Έλενα Ακρίτα Κυρία Ακρίτα,   

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θεωρεί προσβλητική την ανάρτησή σας στο Facebook αναφορικά με την παρουσία της συναδέλφου Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media, καθώς αποτελούν αφορμή για απειλές μέχρι και για χειροδικία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα