Έσωσε την καντίνα του πατέρα της με έκκληση στα social media

Έσωσε την καντίνα του πατέρα της με έκκληση στα social media
Η καντίνα του πατέρα της έβγαζε μόλις 6 $ σε μια μέρα, οπότε έκανε μια έκκληση στο Twitter για να τον βοηθήσει να αποκτήσει περισσότερους πελάτες Instagram @taqueriaeltoritoofficial

Η καντίνα του πατέρα της έβγαλε μόλις 6 $ σε μια μέρα και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Μετά από μια ανάρτηση, οι πελάτες άρχιζαν να σχηματίζουν ουρές.

Όταν μια νεαρή γυναίκα στο Τέξας έμαθε ότι η μικρή επιχείρηση του μπαμπά της περνούσε φάση σοβαρής ύφεσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έκανε μια συγκινητική έκκληση στο Twitter ζητώντας από τους ανθρώπους να βοηθήσουν.

“Δεν θα το έκανα κανονικά, αλλά η καντίνα του μπαμπά μου δυσκολεύεται, έβγαλε μόνο 6 $ σήμερα”, έγραψε η Ζιζέλ Άβιλες, 21 ετών, σε ένα tweet της για την καντίνα με tacos του πατέρα της, Taqueria El Torito.

“Αν μπορούσατε να κάνετε retweet, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ! “

Η ιδέα της ήρθε μετά από συζήτηση με τον πατέρα της Ελίας Άβιλες, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Χαμπλ του Τέξας – περίπου 20 μίλια έξω από το Χιούστον -τα τελευταία έξι χρόνια.

Όταν η πανδημία ξεκίνησε, οι πωλήσεις της καντίνας άρχισαν να πέφτουν, είπε ο Ελίας. Επειδή οι δύο έχουν στενή σχέση πατέρα-κόρης, η Ζιζέλ τον ρωτούσε συχνά για τις καθημερινές του πωλήσεις. Μερικές φορές εισέπρατε 60 $, 40 $ ή 20 $ την ημέρα. Αλλά αυτή τη φορά, της είπε ότι είχε εισπράξει μόλις 6 $.

“Όταν είπε 6 $, ήταν σαν να μου έκανε πλάκα” είπε η Ζιζέλ . “Λοιπόν, είπα ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και αποφάσισα να κάνω το tweet εκείνη την ημέρα”.

Σύμφωνα με το CNN, η έκκληση της Ζιζέλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησε. Ήδη την επόμενη μέρα, η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει περίπου 2.000 retweets.

Είπε στον πατέρα της ότι πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για πολλούς νέους πελάτες όταν η καντίνα ανοίξει την επόμενη μέρα. Ο πατέρας της δεν γνωρίζει πολλά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε δεν ήξερε τι να περιμένει, είπε.

Όταν έφτασε στην καντίνα του στις 8 το πρωί, μια σειρά πελατών τον περίμεναν ήδη – μερικοί περίμεναν από τις 6 π.μ., είπε ο Ελίας.

Η καντίνα είχε τόση πολλή δουλειά, που έπρεπε να κλείσει δύο φορές – μία φορά για να ανεφοδιαστεί και μία όταν τα υλικά εξαντλήθηκαν πλήρως. Η κόρη του πήγε για να βοηθήσει στις παραγγελίες

Η Ζιζέλ εκτιμά ότι περισσότεροι από 100 πελάτες πέρασαν κατά τη διάρκεια της βάρδιας της.

Έχει κάνει ακόμη μια σελίδα στο Instagram για να μπορούν περισσότεροι πελάτες να βρουν την καντίνα τους, όπου ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα story από τα φαγητά τους ή ότι είναι sold out για να ξέρουν οι πελάτες να πάνε κατευθείαν την επόμενη μέρα.

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα