Εστίες φωτιάς σε Διόνυσο, Μαραθώνα και Χαλάνδρι λόγω κεραυνών

Διαβάζεται σε 1'
Εστίες φωτιάς σε Διόνυσο, Μαραθώνα και Χαλάνδρι λόγω κεραυνών
Πυροσβεστική (Φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Συναγερμός στην Πυροσβεστική καθώς η έντονη κεραυνική δραστηριότητα είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς σε τρεις περιοχές της Αθήνας και σε μία περιοχή στην Εύβοια.

Συναγερμός σε τρία διαφορετικά μέτωπα σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης για φωτιά σε Διόνυσο, Μαραθώνα και Χαλάνδρι λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας.

Οι εστίες έχουν ξεσπάσει σε διάφορα σημεία όπως στο ρέμα Χαλανδρίου αλλά και σε ρέμα στον παράδρομο της Εθνικής προς Λαμία στο ύψος της Άνοιξης.

Έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Εστία φωτιάς λόγω κεραυνικής δραστηριότητας δημιουργήθηκε και στην Εύβοια. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή του χωριού Αγία Θέκλα και Ωρολόγιον του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η κακοκαιρία συνεχίζει την επέλασή της με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και έντονη κεραυνική δραστηριότητα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ από το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε την εμφάνισή της και στην Αττική.

Μάλιστα, λίγο μετά τις 12 ήχησε και το 112, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αττική από το μεσημέρι έως τις πρώτες βραδινές ώρες και καλώντας τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα