Ετήσιο μνημόσυνο Γεωργίου Παπανδρέου

default image

Το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Παπανδρέου τελέστηκε σήμερα στον τάφο του στο Α΄Νεκροταφείο παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου

Το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Παπανδρέου τελέστηκε σήμερα στον τάφο του στο Α΄Νεκροταφείο παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου και πολλών στελεχών από την ιστορική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στις δηλώσεις τους, όσα στελέχη μίλησαν στους δημοσιογράφους, εμφανίστηκαν ενωτικά και αισιόδοξα για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, τόνισε ότι ”στις 12 Νοεμβρίου θα είμαστε όλοι μαζί”, επισήμανε ότι και στο παρελθόν υπήρξαν εντάσεις και ίσως μερικές φορές ισχυρότερες από τις σημερινές, απέκλεισε το ενδεχόμενο διαγραφών ή αποχωρήσεων, ενδεχόμενο το οποίο χαρακτήρισε καταστροφικό, τονίζοντας ότι, οι διαγραφές οδηγούν σε συρρίκνωση.

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου έκανε λόγο για δυναμική προοπτική που σηματοδοτούν οι δημοκρατικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες ανοίγουν νέους ορίζοντες στην πολιτική. Η σκέψη μας είπε, είναι στη 12η Νοεμβρίου για μια νέα μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ. 

 Τέλος ο Γιώργος Κατσιφάρας, απέκλεισε κι αυτός από την πλευρά του το ενδεχόμενο διαγραφών, λέγοντας ότι ” τρίζει, μένει η γη, αλλά δεν πέφτει ο ουρανός” και μάλιστα είπε ότι δεν θα υπάρξουν διαγραφές αλλά νέες εγγραφές.

Στο μνημόσυνο παρέστησαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η σύζυγός του Αντα, ο αδερφός του Αντρίκος, ο ετεροθαλής αδερφός του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργος, ο Αντώνης Λιβάνης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Γιώργος Κατσιφάρας, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Γιαννης Χαραλαμπόπουλος, ο Σάκης Πεπονής, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Δημήτρης Μπέης, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος και ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος πριν τελεστεί το μνημόσυνο πήγε και απέθεσε λουλούδια στους τάφους του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μελίνας Μερκούρη. Λουλούδια στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου απέθεσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα