Ευρυτανία: Νεκρός βρέθηκε ο 42χρονος αστυνομικός που αγνοείτο – Εντοπίστηκε στην Τρύπα Ταρτάνας

Ευρυτανία: Νεκρός βρέθηκε ο 42χρονος αστυνομικός που αγνοείτο – Εντοπίστηκε στην Τρύπα Ταρτάνας
lamiareport

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή της Τρύπας Ταρτάνας στην Ευρυτανία.

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 42χρονου αστυνομικού ο οποίος αγνοείτο στην περιοχή της Τρύπας Ταρτάνας στην Ευρυτανία από την περασμένη Παρασκευή και ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η σορός του εντοπίστηκε στην Τρύπα Ταρτάνας της Ευρυτανίας από όπου και ανασύρθηκε.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετoύσε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε την Ευρυτανία για διάφορες εργασίες, καθώς από εκεί κατάγεται η σύζυγός του.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr το πρωί έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική “τρύπα” που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες προβλημάτιζε το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» έχουν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βάθος της «τρύπας» ξεπερνάει τα 50 μέτρα, και τελικά ο αστυνομικός δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα