Έβρος: Μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου με πρόφαση να του ζητήσουν φαγητό και τον λήστεψαν

Έβρος: Μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου με πρόφαση να του ζητήσουν φαγητό και τον λήστεψαν
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Οι δύο δράστες ζήτησαν από τον ηλικιωμένο να τους δώσει φαγητό, όταν όμως ζήτησε βοήθεια από έναν διερχόμενο, τον χτύπησαν, τον έδεσαν και τον λήστεψαν.

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 70χρονος στην αγροικία του, στην περιοχή του Καβησού, στις Φέρες Έβρου.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου (07/01), δύο νεαροί Αφγανοί 20 και 29 ετών που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, μετέβησαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και του χτύπησαν την πόρτα.

Όταν εκείνος τους άνοιξε, του ζήτησαν με νοήματα φαγητό. Την στιγμή που μιλούσε μαζί τους και προσπαθούσε να χειριστεί την κατάσταση, πέρασε έξω από το σπίτι του ένας υπάλληλος security με αυτοκίνητο και του φώναξε να πάει προς τα εκεί, χωρίς όμως εκείνος να τον ακούσει.

Τότε οι δύο Αφγανοί αντέδρασαν, τον έσπρωξαν μέσα στο σπίτι του, όπου τον χτύπησαν, προκαλώντας του αμυχές στον λαιμό, τον έδεσαν σε χέρια και πόδια, και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και ένα μαχαίρι.

Όταν το θύμα κατάφερε να λυθεί, μετέβη στο καφενείο του χωριού όπου κάλεσε την Αστυνομία και μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι δύο δράστες και συνελήφθησαν, ενώ το θύμα τους αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα