Έβρος: Διακινητής μετέφερε μετανάστες, αγνόησε σήμα της αστυνομίας και προσέκρουσε σε μπάρες

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ EUROKINISSI

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε στον Έβρο, όταν διακινητής που κινούνταν με κλεμμένο όχημα και μετέφερε παράτυπους μετανάστες, προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικούς και προσέκρουσε σε μπάρες.

Κλεμμένο όχημα Ι.Χ.Ε. που δηλώθηκε της 1η Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, χρησιμοποίησε ο αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε 10 παράνομους μετανάστες και τελικά συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (13/08) από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, σε περιοχή του Έβρου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο δράστης είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς να μεταφέρει παράνομα τα 10 άτομα και σε σήμα στάσης που του έγινε, δεν συμμορφώθηκε. Στη συνέχεια, το όχημα εξετράπη της πορείας του και μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες του οδοστρώματος, ακινητοποιήθηκε.

Αποτέλεσμα ήταν δύο από τους διακινούμενους να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ενώ ο δράστης που συνελήφθη, διαπιστώθηκε επίσης ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα