Έβρος: Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για την κράτηση των 13 μεταναστών

Έβρος: Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για την κράτηση των 13 μεταναστών
caption

Οι τρεις κατηγορούνται για διέγερση και διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες και αρπαγή με ρατσιστικά κίνητρα από κοινού και κατά συναυτουργία, έκθεση σε κίνδυνο και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Στο δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, μεταφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής (25/08) παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης), οι τρεις συλληφθέντες για την κράτηση και μεταφορά μέσα σε τρέιλερν 13 μεταναστών στον Έβρο

Οι τρεις τους απολογούνται στον ανακριτή καθώς κατηγορούνται για διέγερση και διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες και αρπαγή με ρατσιστικά κίνητρα από κοινού και κατά συναυτουργία, έκθεση σε κίνδυνο και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Στον ανακριτή οδηγούνται και οι 13 μετανάστες οι οποίοι με πρόταση του εισαγγελέα αντιμετωπίζουν μία σειρά από αδικήματα και κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες όπως απόπειρα εμπρησμού με κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι μετανάστες θα μεταφερθούν σε δύο γκρουπ των 5 και 8 ατόμων και θα ζητήσουν παράταση να απολογηθούν και οι 13 το πρωί της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα