Εύβοια: Άφησαν τον σκύλο τους με φίμωτρο στο αμάξι και πήγαν για μπάνιο

Διαβάζεται σε 2'
Σκύλος στο αυτοκίνητο
Σκύλος στο αυτοκίνητο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Ρεσιτάλ απανθρωπιάς για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Εύβοια, οι οποίοι παράτησαν τον σκύλο τους με φίμωτρο στο αυτοκίνητο και πήγαν στη θάλασσα.

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (2408) σε πολυσύχναστη παραλία της Εύβοιας, όταν δύο ηλικιωμένοι είχαν παρατήσει για ώρες το σκυλί τους μέσα στο αυτοκίνητο με φίμωτρο και έκαναν μπάνιο.

Ο κόσμος που βρισκόταν στην παραλία Αλμυρίχι στη Νότια Εύβοια είδε τον σκύλο σε πολύ άσχημη κατάσταση και τον απελευθέρωσε σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου.

Γυναίκα που τραβούσε το βίντεο ανέφερε πως το σκυλί βασανιζόταν για ώρες, μάλιστα είπε πως κινδύνευσε να πεθάνει από θερμοπληξία καθώς ήταν για ώρες χωρίς φαγητό και χωρίς νερό.

Σύμφωνα με το evima, όταν οι ιδιοκτήτες του αντιλήφθηκαν το περιστατικό έφτασαν στο σημείο και ήταν άκρως επιθετικοί και προκλητικοί με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και ήταν αγανακτισμένοι με την εικόνα.

Ενώ παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση από τον πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου της Ερέτριας Μπάμπη Βιορρε και από μια εκπαιδεύτρια σκύλων, η οποία ακούγεται στο βίντεο και είναι αυτόπτης μάρτυρας.

Από την πλευρά του το ηλικιωμένο ζευγάρι κατέθεσε μήνυση στο Α. Τ. Καρύστου για φθορά στα τζάμια του αυτοκινήτου και όπως ανέφεραν στην αστυνομία τρόμαξε το ζώο το οποίο είχαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα