Εύβοια: Σε σκευοφυλάκιο του νεκροταφείου είχε κρύψει την καραμπίνα ο δράστης της δολοφονίας

Διαβάζεται σε 2'
Το σημείο όπου εντοπίστηκε δολοφονημένη η 11χρονη
Φωτογραφία αρχείου ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία 72χρονου από τον 33χρονο ανιψιό του, στην Εύβοια.

Έτοιμος για όλα φαίνεται να ήταν ο 33χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 72χρονου θείου του, στο Σπαθάρι Εύβοιας.

Ο δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε επιθετική συμπεριφορά προς τους συγγενείς του και τους ζητούσε συχνά χρήματα, όπως συνέβη χθες το βράδυ και με τον θείο του, στο σπίτι του θύματος, που του αρνήθηκε να του δώσει χρήματα και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον λαιμό και στα πλευρά, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το θύμα ζήτησε βοήθεια σε κοντινή ταβέρνα και κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου αργά το βράδυ κατέληξε.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και ύστερα από αναζητήσεις των αστυνομικών της περιοχής, ο δράστης εντοπίστηκε εντός του χώρου του κοιμητηρίου Σπαθαρίου όπου και συνελήφθη.

Εκεί φαίνεται πως ήταν έτοιμος για όλα, καθώς βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 25 εκατοστών με κηλίδες αίματος στη λάμα του και ένα δίκαννο με δύο φυσίγγια στις θαλάμες έτοιμο προς χρήση, ιδιοκτησίας της μητέρας του δράστη, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα στο σκευοφυλάκιο του νεκροταφείου, καθώς και σε σωματική έρευνα στον δράστη βρέθηκαν επιπλέον 9 φυσίγγια για το όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι υπήρχε γενική παραδοχή ανάμεσα στους συγγενείς για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο 33χρονος, δεν είχαν γίνει ενέργειες για τον εγκλεισμό του σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα