Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Οι άνθρωποι – “κλειδιά” και το νέο πρόσωπο που ερευνούν οι Αρχές

Διαβάζεται σε 4'
Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Οι άνθρωποι – “κλειδιά” και το νέο πρόσωπο που ερευνούν οι Αρχές
GLOMEX

Εξανεμίζονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 31χρονου στο Μεσολόγγι, με τέσσερα πρόσωπα να βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών. Τα κενά και οι ασάφειες που αποπροσανατολίζουν.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, με τις ελπίδες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου να εξανεμίζονται και οι εκτιμήσεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια να μετατρέπονται σε βεβαιότητα.

Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, με ένα τρίτο πρόσωπο, που φέρεται να είναι στενός φίλος του 50χρονου κρεοπώλη να έχει μπει και αυτός στο κάδρο και την Αστυνομία να εξετάζει την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (17/01) μέσα από το MEGA, βρέθηκε στίγμα του κινητού του 36χρονου, όπως και του 50χρονου κρεοπώλη σε περιοχή που την περασμένη Παρασκευή ερεύνησαν οι αστυνομικοί.

Ο κρεοπώλης είχε κλειστό το τηλέφωνό του και το άνοιξε μόνο για να κάνει διαδικτυακή κλήση στον 36χρονο και στη συνέχεια το έκλεισε και πάλι.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή “Live News” εξήγησε τους λόγους που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στις Αρχές, επαναλαμβάνοντας πως δεν γνωρίζει τι έχει γίνει με τον 31χρονο.

Παρέδωσα το κινητό ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις Αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις”, δήλωσε ο 36χρονος.

Μεσολόγγι: Τα πρόσωπα – κλειδιά στην εξαφάνιση του 31χρονου

Η υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη εξελίσσεται σε θρίλερ και 4 άτομα είναι τα πρόσωπα – “κλειδιά” που ερευνώνται από τις Αρχές.

Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, ο οποίος φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Τετάρτη (17/01) στην εκπομπή “Live News”, o 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό.

Ο ίδιος επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών και έχει διαπιστωθεί πως διέγραψε μια σειρά από μηνύματα και συνομιλίες, τη μέρα της εξαφάνισης. Αν και είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Μετά την εξαφάνιση ο κρεοπώλης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του. Κάτι που δεν συνέβη, όπως έδειξαν κάμερες ασφαλείας. Aν και αρχικά δεν είχε αναφέρει ότι μίλησε με φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το έκανε, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν και ειπώθηκαν στις συνομιλίες.

Μεσολόγγι: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την οικογένεια του 31χρονου

Την ίδια στιγμή, μήνυση κατά παντός υπευθύνου μέσω του δικηγόρου τους κατέθεσε η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η μήνυση κατατέθηκε κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Παράλληλα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς του 50χρονου κρεοπώλη και του 31χρονου αγνοούμενου, για να διαπιστώσει τυχόν οικονομικές συναλλαγές, με βάσει τις μαρτυρίες για τα 17.000 ευρώ που φέρεται να είχε δανείσει στον κρεοπώλη ο 31χρονος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα