Εξιχνιάστηκε η αιματηρή συμπλοκή στην Ομόνοια

Εξιχνιάστηκε η αιματηρή συμπλοκή στην Ομόνοια
Αστυνομικό Τμήμα (Αρχείο) Eurokinissi

Διαφορές των εμπλεκομένων γύρω από την διακίνηση ναρκωτικών στην Πλατεία Βάθη δείχνουν τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η ΕΛΑΣ για την αιματηρή συμπλοκή στην Ομόνοια το απόγευμα της Κυριακής.

Εξιχνιάσθηκαν, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία νεαρού Αφγανού και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ομοεθνών του, μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ δύο ομάδων Αφγανών, απογευματινές ώρες της Κυριακής, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Από την προανακριτική έρευνα του Ανθρωποκτονιών, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις δράστες (δύο 21χρονοι, 20χρονος και 18χρονος) που συμμετείχαν στην ομάδα που επιτέθηκε με αιχμηρά αντικείμενα στην έτερη ομάδα ομοεθνών τους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του θύματος και τον τραυματισμό των δύο αλλοδαπών.

Από την συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, προέκυψε ότι δύο εκ των ανωτέρω (21χρονος και 20χρονος) τραυμάτισαν με μαχαίρι το θύμα που υπέκυψε στα τραύματα του.

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα από αστυνομικούς ένας 20χρονος Αφγανός, αναζητούνται οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι και συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για –κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου περί όπλων, περί αλλοδαπών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, κλοπή κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αρπαγή ανηλίκων.

Εκείνοι επικαλούνται πως η συμπλοκή έγινε για μία μικροπαρεξήγηση ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι κίνητρο ήταν οι διαφορές τους γύρω από την διακίνηση ναρκωτικών στην Πλατεία Βάθη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα