Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στην Κυπαρισσία – Τον λήστεψαν και τον σκότωσαν

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στην Κυπαρισσία – Τον λήστεψαν και τον σκότωσαν
Περιπολικά της αστυνομίας EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Συνελήφθη ένα ζευγάρι και αναζητείται ο συνεργός τους. Διασκέδαζαν μαζί με το θύμα σε ένα μπαρ και στη συνέχεια τον πήγαν όλοι μαζί σε μία παραλία όπου τον χτύπησαν στο κεφάλι για να τον ληστέψουν. Τον σκότωσαν και τον έθαψαν στην παραλία.

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 31χρονου από την Αλβανία, που έγινε την Δευτέρα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα, ένας 30χρονος ομοεθνής του, η 30χρόνη Ελληνίδα σύντροφός του και ένας 24χρονος Ρομά, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι στις 7 Νοεμβρίου και πρώτες πρωινές ώρες, οι δράστες μαζί με τον 31χρονο επιβιβάστηκαν σε όχημα, μετέβησαν στην παραλία Καρτελά, όπου του προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα με μεταλλικό αντικείμενο, πιθανόν τσεκούρι, αφαιρώντας του παράλληλα χρήματα και στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο. Την σορό του άτυχου άντρα εντόπισε τυχαία περιπατητής την επόμενη ημέρα και κάλεσε τις Αρχές.

Το θύμα είχε μεταβεί στην περιοχή για να δει κάποια συγγενικά του πρόσωπα και για να δουλέψει σε ελαιώνες της περιοχής για ελαιοσυγκομιδή, κάτι που δεν πρόλαβε να πράξει. Το βράδυ βρήκε σε ένα μπαρ την συγκεκριμένη παρέα, εκ των οποίων γνώριζε τον ομοεθνή του και έκατσε να διασκεδάσουν μαζί. Πάνω του είχε 12.000 ευρώ πιθανόν από εισπράξεις από προηγούμενες εργασίες και σύντομα οι δράστες αντιλήφθηκαν πως είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό και έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους, κάτι το οποίο μέχρι τώρα αρνούνται πεισματικά.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 33χρονος Αλβανός και η 30χρονη Ελληνίδα σύντροφός του εντοπίσθηκαν χθες το βράδυ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους και στο σπίτι που διέμεναν μαζί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.300 ευρώ ως μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού από το θύμα. Ο 33χρονος Αλβανός είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά και για τον Ρομά συνεργό τους εκτιμάται ότι στο τέλος θα παραδοθεί.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα