Φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρα μετά από κατολίσθηση

Διαβάζεται σε 2'
Φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρα μετά από κατολίσθηση
Φαράγγι της Σαμαριάς ISTOCK

Μία γυναίκα 35 ετών έχασε τη ζωή της από πτώση βράχων στο φαράγγι της Σαμαριάς. Εγκλωβίστηκαν τουρίστες.

Τραγωδία σημειώθηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς το μεσημέρι της Τετάρτης. Μια πεζοπόρος έπεσε νεκρή από πτώση βράχου, αποτέλεσμα της ισχυρής νεροποντής που έπεσε στα Χανιά.

Η κακοκαιρία και η βροχή που πέφτει ανά περιοχές από τα ξημερώματα στον νομό Χανίων, οδήγησαν σύμφωνα με πληροφορίες στην αποκόλληση βράχων ένας εκ των οποίων τραυμάτισε θανάσιμα τη νεαρή γυναίκα, η οποία βρισκόταν με γκρουπ επισκεπτών που διέσχιζαν το φαράγγι.

Πρόκειται για τουρίστρια 35 ετών.

Διασώστες της Πυροσβεστικής έφτασαν από το Ξυλόσκαλο, την είσοδο του φαραγγιού και μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις της τη γυναίκα στην Αγία Ρουμέλη. Για τη διακομιδή της έχει κινητοποιηθεί ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NΕWS 24/7 οι περισσότεροι εκ των περιπατητών που βρίσκονταν στο φαράγγι της Σαμαριάς έχουν βγει με ασφάλεια από το φαράγγι και έχουν οδηγηθεί προς την Αγία Ρουμελη ώστε να αποχωρήσουν. Από αυτούς εξαιρούνται δυο, οι οποίοι είναι επίσης ασφαλείς αλλά θα μείνουν για απόψε με δίκη τους θέληση στο φυλάκιο της Πυροσβεστικης που βρίσκεται εντός του φαραγγιού (στην περιοχή του χωριού Σαμαριά). Αυτό, γιατί βρίσκονταν πιο πίσω από τους υπόλοιπους και δεν θέλησαν να προχωρήσουν και να διακινδυνεύσουν οτιδήποτε για σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα