Φάρσαλα: Εργασίες με τον πατέρα του έκανε ο 19χρονος που καταπλακώθηκε από τοίχο
Διαβάζεται σε 1'
Τραγωδία σημειώθηκε στα Φάρσαλα όπου ένας 19χρονος καταπλακώθηκε από τοίχο. Πώς έγινε το δυστύχημα.
- 23 Απριλίου 2025 19:34
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία των Φαρσάλων, η είδηση του τραγικού θανάτου ενός 19χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ifarsala.gr, ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του όταν τοίχος σπιτιού κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε.
Συγκεκριμένα το μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε στα Φάρσαλα, λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι, όταν ο 19χρονος μαζί με τον πατέρα του φέρεται να εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού μπάζων σε οικία συγγενικού τους προσώπου. Τότε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υποχώρησε ο τοίχος με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον άτυχο νεαρό.
Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν άμεσα περιπολικό της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Παρά την άμεση κινητοποίηση και την προσπάθεια γιατρού της γειτονιάς που έφτασε στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος δεν είχε σφυγμό και είχε ήδη καταλήξει.
Το περιστατικό ερευνά το Α.Τ. Φαρσάλων.