Φυλή: Αγωνία για τους τρεις εγκλωβισμένους λόγω χιονιά – Αρνήθηκαν να φύγουν πεζή

Διαβάζεται σε 2'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητό τους στα χιόνια παραμένουν τρεις άνδρες, στην περιοχή Κορυφή Κυράς, στην Πάρνηθα.

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η επιχείρηση διάσωσης τριών ανδρών από την περιοχή Κορυφή Κυράς στη Φυλή, μετά τον εγκλωβισμό τους λόγω της κακοκαιρίας Avgi.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένουν εγκλωβισμένοι με το αυτοκίνητό τους στα χιόνια από το βράδυ της Τρίτης.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους βρίσκεται σε εξέλιξη και στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα και την Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Οι τρεις άνδρες αρνήθηκαν να απομακρυνθούν πεζή

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι άνδρες αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το σημείο πεζή και ζήτησαν εναέριο μέσο. Ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την απογείωσή του.

Οι τρεις άνδρες έδωσαν σήμα στις 23:30 της Τρίτης για το σημείο στο οποίο βρίσκονται, αλλά οι καιρικές συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας Avgi δυσκόλευαν την επιχείρηση διάσωσής τους, καθώς υπήρχε χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και άνεμοι περίπου 9 μποφόρ.

Το πρωί της Τετάρτης, τους εγκλωβισμένους επιχείρησε να προσεγγίσει ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής, όμως δεν κατέστη δυνατό να φτάσει στο σημείο που έχουν αποκλειστεί οι τρεις λόγω του χιονιού.

Μαζί τους βρίσκεται, ωστόσο, πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ, ενώ ταυτόχρονα επιχειρείται διάνοιξη του δρόμου. Να σημειωθεί ότι ο δρόμος ήταν και είναι κλειστός και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα