Φορτηγάκι παρέσυρε ανήλικα παιδιά στις Σέρρες

Φορτηγάκι παρέσυρε ανήλικα παιδιά στις Σέρρες

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο μικρά κορίτσια, τα οποία παρασύρθηκαν από φορτηγάκι στην Εθνική Σερρών-Νιγρίτας. Τι υποστήριξε ο οδηγός

Παραλίγο τραγωδία το βράδυ του Σαββάτου (15/11) στις Σέρρες, με ένα φορτηγάκι να παρασέρνει και να τραυματίζει δύο ανήλικα κορίτσια.

Το ατύχημα συνέβη στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Σερρών-Νιγρίτας. Τα δυο παιδιά, ηλικίας 14 και 13 ετών βρίσκονταν σε παιδότοπο. Κάποια στιγμή επιχείρησαν να διασχίσουν τον δρόμο και παρασύρθηκαν από διερχόμενο φορτηγάκι.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τα παιδιά στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών. Η 14χρονη που υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, ενώ η 13χρονη έχει κάταγμα στην κνήμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος κατέθεσε ότι δεν αντιλήφθηκε τα κοριτσάκια, καθώς στο σημείο ο φωτισμός είναι περιορισμένος ενώ τη στιγμή του ατυχήματος υπήρχε ομίχλη. Συνελήφθη αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα