Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάζεται σε 1'
Όχημα της Πυροσβεστικής (Φωτογραφία αρχείου)
Όχημα της Πυροσβεστικής (Φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Στις φλόγες τυλίχθηκε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής. Ποιοι δρόμοι έκλεισαν λόγω της φωτιάς.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, απέναντι από την Πλατεία Ελευθερίας το βράδυ της Παρασκευής (14/2). Η πυροσβεστική κλήθηκε στις 20:20 και αυτήν την ώρα επί τόπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Παράλληλα, πραγματοποιείται έλεγχος για άτομα εντός του κτιρίου χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί εγκλωβισμένος.

Λόγω της φωτιάς, έκλεισε προσωρινά η οδός Πειραιώς από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλαταιών έως την οδό Κολοκυνθούς ωστόσο λίγο πριν της 22:00 το βράδυ έγινε γνωστό πως η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. 

Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η επιχείρηση κατάσβεσης είναι σε εξέλιξη ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς σε παρακείμενα κτήρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα