Φωτιά στα Μέγαρα: Πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα σπιτιού για να το σώσουν και άφησαν σημείωμα στον ιδιοκτήτη

Φωτιά στα Μέγαρα: Πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα σπιτιού για να το σώσουν και άφησαν σημείωμα στον ιδιοκτήτη
Το σημείωμα που άφησαν που οι Πυροσβέστες στον ιδιοκτήτη του σπιτιού Glomex

Στην προσπάθειά τους να διασώσουν ένα σπίτι από το μένος της φωτιάς στα Μέγαρα, οι Πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα. Το ανθρώπινο σημείωμα που άφησαν στον ιδιοκτήτη.

Επίδειξη ανθρωπιάς για ακόμη μια φορά από τους Πυροσβέστες. Την ώρα που η φωτιά έκαιγε μεγάλη δασική έκταση, αλλά και κατοικίες στα Μέγαρα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις καλούνταν να σβήσουν το μέτωπο και να σώσουν ό,τι μπορούν.

Οι φλόγες βρίσκονταν πολύ κοντά στο σπίτι ενός κατοίκου και η επέμβαση των δυνάμεων ήταν άμεση. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έβλεπε από την τηλεόραση το σπίτι του να κινδυνεύει από την πυρκαγιά.

Προκειμένου να το σώσουν, οι Πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα του. Προτού αποχωρήσουν από το σπίτι, το οποίο και διέσωσαν, έγραψαν σε μια χαρτοπετσέτα τα εξής: “Συγγνώμη για την πόρτα. Έπρεπε να μπούμε μέσα”.

Ο ιδιόκτητης του σπιτιού, μιλώντας στο OPEN, θέλησε να ευχαριστήσει τους Πυροσβέστες που κατάφεραν να σώσουν το σπίτι του, αλλά και για το συγκινητικό σημείωμα που του άφησαν. Μάλιστα, όπως είπε, θα το καρφιτσώσει για να το κρατήσει για όλη του τη ζωή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα