Νέα ανακοίνωση από τη Motor Oil – “Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος” από τη φωτιά

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους
Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI

Νέα ανακοίνωση για τη φωτιά στη Motor Oil εξέδωσε η εταιρεία. Τι αναφέρει για τους τραυματίες εργαζόμενους.

Νέα ανακοίνωση για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (17/9) στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους εξέδωσε η εταιρεία, με την οποία διαβεβαιώνει πως δεν υφίσταται πλέον κίνδυνος για την περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου, “η φωτιά που εκδηλώθηκε εχθές το απόγευμα, 17 Σεπτεμβρίου, σε νότιο τμήμα των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, κατασβέστηκε. Τα διυλιστήρια συνεχίζουν την λειτουργία τους με μειωμένη δυναμικότητα“.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες η εταιρεία επισημαίνει πως από τη φωτιά τραυματίστηκαν ελαφρά 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους EUROKINISSI

“Από το συμβάν προκλήθηκαν υλικοτεχνικές βλάβες, για τις οποίες η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη – τόσο για τις υποδομές, όσο και για την λειτουργική απώλεια κερδών, συνεπεία της όποιας διακοπής εργασιών. Από το συμβάν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την εγγύς και ευρύτερη περιοχή. Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν στην γρήγορη κατάσβεση και τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας στα διυλιστήρια για την συμβολή τους”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα