Φωτιά στη Ρόδο: Η οικογένεια του 40χρονου εθελοντή προσέλαβε ιατροδικαστή

Φωτιά στη Ρόδο: Η οικογένεια του 40χρονου εθελοντή προσέλαβε ιατροδικαστή
Φωτιά στη Ρόδο ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ /EUROKINISSI

Η οικογένεια του 40χρονου εθελοντή που συμμετείχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών στη Ρόδο, προσέλαβε ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα υιοθετήσει τα παιδιά του.

Τεχνικό Σύμβουλο – Ιατροδικαστή προσέλαβε η οικογένεια του 40χρονου εθελοντή από τον Αρχάγγελο της Ρόδου, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Παράλληλα, προσέφυγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ζητώντας απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του Γεώργιου Χατζηνικόλα του Νικολάου, όπως ήταν το όνομα του εθελοντή.

Όπως έγινε γνωστό, τα παιδιά του άτυχου εθελοντή θα υϊοθετήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ύστερα από σχετική απόφαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε χτες, Πέμπτη (3/8). Αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια θα χρηματοδοτείται με το ποσό των 24 χιλιάδων ευρώ ετησίως, έως ότου τα παιδιά φτάσουν στην ηλικία των 18 ετών.

Ο 40χρονος ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, ο οποίος ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στον Αρχάγγελο. Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον Αθλητισμό (μπάσκετ) στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Τις ημέρες των πυρκαγιών, ο 40χρονος είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο ως εθελοντής, παλεύοντας όπως και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας για την κατάσβεση της φωτιάς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα