Υπό έλεγχο η φωτιά στη Σαλαμίνα – Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα

Διαβάζεται σε 1'
Φωτιά
Φωτογραφία αρχείου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI

Άμεσα αντιμετωπίστηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/06) στη Σαλαμίνα. Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής.

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (22/06) στη Σαλαμίνα, σημάνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ρέστη της Σαλαμίνας, και σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής το πύρινο μέτωπο εντοπιζόταν μεταξύ των οικισμών Γαλήνη και Αγ. Ιωάννη. Λόγω της δασικής πυρκαγιάς ήχησε και το 112 με τις Αρχές να καλούν τους κατοίκους να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς ένα πυροσβεστικό όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα ένας εκ των πυροσβεστών να μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει εικόνα για την κατάσταση της υγείας του.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις και συγκεκριμένα 10 οχήματα, 41 πυροσβέστες και 2 πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούσε ρίψεις νερού ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα