Φωτιά στη Σταμάτα: Στο νοσοκομείο κάτοικος με εγκαύματα

Διαβάζεται σε 2'
Πυρκαγιά στην Σταμάτα Αττικής
Πυρκαγιά στην Σταμάτα Αττικής ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Πληροφορίες για έναν εγκαυματία από τη φωτιά στη Σταμάτα, με την πυροσβεστική να συνεχίζει εντατικά τη μάχη μέχρι τις 9 μ.μ. που σταματούν οι πτήσεις των εναέριων μέσων

Μεγάλη είναι η φωτιά στη Σταμάτα που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (30/06), η οποία είναι ανεξέλεγκτη λόγω των σφοδρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, όπου νωρίτερα ζητήθηκε και η εκκένωση τριών οικισμών.

Σε εξέλιξη είναι η μάχη των δυνάμεων της Πυροσβεστικής για να σωθούν σπίτια, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας στο Open, υπάρχει μια πληροφορία για εγκαυματία.

Όπως είπε, νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει σε λίγο. “Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι πρόκειται για κάτοικο, ότι δεν ανήκει σε κάποιο σώμα, ούτε στην Πυροσβεστική ούτε στην αστυνομία. Μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο” είπε η κ. Διμογλίδου.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Open, υπάρχει ακόμη μια πληροφορία για άτομο που υπέστη ανακοπή, ενώ ο Ερυθρός Σταυρός δίνει τις πρώτες βοήθειες σε άτομο το οποίο έχασε τις αισθήσεις του λόγω του καπνού.

Ο πρώην δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, δήλωσε επίσης στο Open ότι είδε τον τραυματία τη στιγμή που τον παραλάμβανε το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις ίδιες  τραυματίας έφερε εγκαύματα και είναι κάτοικος της περιοχής, το σπίτι του οποίου υπέστη ζημιές από τις φλόγες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν εντατικά τη μάχη με τις φλόγες, καθώς υπάρχει το χρονικό όριο των 9 μ.μ., οπότε σταματούν οι πτήσεις των εναέριων μέσων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα