Φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
INTIME

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στη Βάρης – Κορωπίου μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε ισχύ.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, με τις φλόγες να έχουν φτάσει σε σπίτια και τις Αρχές να έχουν δώσει εντολής για εκκενώσεις οικισμών.

Λόγω της πυρκαγιάς, εστάλη μήνυμα από το 112 που καλεί όσους βρίσκονται στην περιοχή Λαμπρικά να απομακρυνθούν προς τη λεωφόρο Αγίας Μαρίνας.

 

Λίγο αργότερα, εστάλη ένα ακόμα μήνυμα, που καλεί όσους βρίσκονται στο Κίτσι Κορωπίου να απομακρυνθούν προς Βάρη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά σε πάρκινγκ σκαφών στο ύψος του Κορωπίου και στη συνέχεια επεκτάθηκε. Πρόκειται για μία δύσκολη φωτιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλουν προσπάθειες για να την περιορίσουν.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης έχουν ενισχυθεί και πλέον επιχειρούν 54 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 19 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 4 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω της φωτιάς, έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή. Ειδικότερα, διενεργούνται εκτροπές στα εξής σημεία:

  • Λ. Βάρης – Κορωπίου και Ηρακλειδών
  • Λ. Βάρης – Κορωπίου και λ. Αγίας Μαρίνας
  • Εξοδος Αττικής Οδού προς Κορωπί, Βάρη και Αγία Μαρίνα

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αττικής Οδού, ανοιχτή παραμένει η έξοδος προς τους προορισμούς Μαρκόπουλο και Παιανία.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα