Φωτιά στην Αττική: Βελτιωμένη η κατάσταση

Φωτιά στην Αττική: Βελτιωμένη η κατάσταση
Από τη φωτιά στη βόρεια Αττική. Eurokinissi

Βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση της πυρκαγιάς στην Αττικής ενώ άνοιξαν τη νύχτα οι περισσότεροι δρόμοι. Περιπολίες συνεχώς από στρατό και αστυνομία.

Ακόμα καλύτερη μέρα, σε ό,τι αφορά την κατάσταση της πυρκαγιάς στην Αττική, ξημέρωσε σήμερα, την ώρα που ο εφιάλτης συνεχίζεται και εντοπίζεται κυρίως στην Εύβοια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει πουθενά μέτωπο πλέον, παρά μόνο κάποιες εστίες που εμφανίζονται κάθε τόσο στην τεράστια περίμετρο, οι οποίες αντιμετωπίζονται από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Λόγω της καλύτερης κατάστασης, τη νύχτα άνοιξαν από την Τροχαία οι περισσότεροι δρόμοι στις περιοχές της πυρκαγιάς, ώστε να μπορούν ανεμπόδιστα οι άνθρωποι που επλήγησαν να κινούνται προς τα σπίτια τους, παραμένουν όμως κάποιοι κλειστοί, ενώ έκλεισαν και νέοι, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο τμήμα του Κρυονερίου και η λεωφόρος Μαραθώνος προς Καλέντζι.

Επίσης η Νέα Οδός, ενημερώνει πως, κατόπιν εντολής της τροχαίας και για λόγους ασφαλείας, η έξοδος από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα θα παραμείνει κλειστή, μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον επι του Α/Κ έχει αποκλειστεί η πρόσβαση μέσω Λεωφόρου Κύμης προς Ολυμπιακό Χωριό και Θρακομακεδόνες.

Οι νέες διακοπές είναι κυρίως επειδή υπάρχει έντονος καπνός κατά διαστήματα και είναι επικίνδυνη η διέλευση από τους πολίτες, αλλά και για να ελέγχονται αποτελεσματικότερα οι περιοχές, σύμφωνα με τις εντολές της Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

     

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα