Φωτιά στην Οιχαλία Μεσσηνίας-Καλύτερη η εικόνα στα Άγραφα

Φωτιά στην Οιχαλία Μεσσηνίας-Καλύτερη η εικόνα στα Άγραφα
Πυροσβεστική (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Η φωτιά εντοπίζεται σε δασική έκταση στην περιοχή Δεσύλλας Οιχαλίας Μεσσηνίας-Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται οικισμός, ωστόσο δεν απειλείται άμεσα-Καλύτερη η εικόνα στα Άγραφα

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Δεσύλλας Οιχαλίας στη Μεσσηνία.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται οικισμός, ωστόσο δεν απειλείται άμεσα. Στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν 30 άντρες της Πυροσβεστικής με 15 οχήματα και ήδη μεταφέρουν μία καλύτερη εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων για την εξέλιξη του πύρινου μετώπου.

Καλύτερη εικόνα εξαιτίας και της πτώσης της θερμοκρασίας εμφανίζεται στο πύρινο μέτωπο που έχει ξεσπάσει από νωρίτερα το απόγευμα, σε δασική έκταση με έλατα, στην περιοχή Τροβάτο Αγράφων στην Ευρυτανία.

Σε σχετικά κοντινή απόσταση πιο χαμηλά από εκεί που εντοπίζεται το πύρινο μέτωπο, υπάρχει οικισμός, όμως δεν απειλείται άμεσα.

Λόγω του εξαιρετικά δύσβατου σημείου αποφασίστηκε να αποσταλούν και εναέρια μέσα, αποτελούμενα από ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος, που πραγματοποιούν τις τελευταίες ρίψεις νερού, ενώ στο έδαφος επιχειρούν 15 άντρες της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα