Φωτιά στην Πάτρα: Συγκλονιστικό βίντεο – Ελικόπτερο κάνει ρίψεις πάνω από το Καραμανδάνειο

Διαβάζεται σε 1'
Φωτιά στην Πάτρα: Συγκλονιστικό βίντεο – Ελικόπτερο κάνει ρίψεις πάνω από το Καραμανδάνειο
Φωτιά στην Πάτρα INTIME

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή της Αρόης, στην Πάτρα, θέτοντας σε συναγερμός τις Αρχές. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει ελικόπτερο της πυροσβεστικής που επιχειρεί για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στην Πάτρα πάνω από το νοσοκομείο Παίδων Καραμανδάνειο.

Το βίντεο της ιστοσελίδας thebest.gr αποτυπώνει την αυταπάρνηση του πληρώματος και του χειριστή του ελικοπτέρου που επιχειρεί ακριβώς πάνω από τη δομή, η οποία έχει εκκενωθεί μαζί με άλλες δύο δομές.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ του NEWS 24/7, 15 παιδιά μεταφέρθηκαν από το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Αγ. Ανδρέας», κάποια διακομίστηκαν στο Νοσοκομείου του Ρίου, ενώ τα υπόλοιπα πήραν εξιτήριο.

Στο μεταξύ, η κατάσταση στην περιοχή είναι αποπνικτική και οι καπνοί έντονοι, κάτι που δυσχεραίνει το έργο των πυροσβεστών και των εναέριων μέσων.

Λίγο μετά τις 15:00, εστάλη μήνυμα από το 112, καλώντας τους κατοίκους να απομακρυνθούν προς την Πάτρα: «Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Αρόη και Παγώνα απομακρυνθείτε προς Πάτρα», ανέφερε.

Νωρίτερα, ειδοποίηση εστάλη από το «112» η οποία καλούσε τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή Γηροκομείο Πατρών να απομακρυνθούν προς Εγλυκάδα Πατρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα