Φωτιά στην Πεντέλη: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για διαρροή φυσικού αερίου

Φωτιά στην Πεντέλη: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για διαρροή φυσικού αερίου
Φωτιά στην Πεντέλη Dimitris Kapantais/SOOC

Την πληροφορία για διαρροή φυσικού αερίου στον λόφο Έντισον Παλλήνης είχε μεταδώσει νωρίτερα η ΕΡΤ ενώ στη συνέχεια η κρατική τηλεόραση προχώρησε σε διάψευσή της.

Δεν επιβεβαιώνονται τελικά οι πληροφορίες για διαρροή φυσικού αερίου στο λόφο Έντισον Παλλήνης, όπου έχει καταφτάσει η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στη Νταού Πεντέλης και πλέον έχει κατακάψει το Ντράφι και τις γύρω περιοχές.

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε ελεγχόμενη φωτιά σε παροχή στο Block Α 12. Τα συνεργεία της ΕΔΑ Αττικής είναι στο σημείο και σε συντονισμό με το Πυροσβεστικό Σώμα έγινε ελεγχόμενη αποκοπή του δικτύου. Αυτή την ώρα έχει γίνει πλήρης αποκοπή του αερίου.

Την πληροφορία περί διαρροής είχε μεταδώσει νωρίτερα και με κάθε επιφύλαξη η ΕΡΤ ενώ στη συνέχεια η κρατική τηλεόραση προχώρησε σε διάψευσή της.

Κατά πληροφορίες από το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, οι εκρήξεις που ακούστηκαν στην περιοχή της Παλλήνης προέρχονταν από γραμμές του ΑΔΜΗΕ. Ωστόσο σε επικοινωνία του ΑΔΜΗΕ με το NEWS 24/7 αποσαφηνίστηκε ότι δεν προέκυψαν εκρήξεις στις εγκαταστάσεις του παρόχου ούτε προβλήματα στην τάση. Τα όποια προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν, διορθώθηκαν επί τόπου από τα κλιμάκια του ΔΕΔΔΗΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα