Φωτιά στις Αχαρνές: Καλύτερη εικόνα στο εργοστάσιο με χαρτικά

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά στις Αχαρνές
Φωτιά στις Αχαρνές (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς στο εσωτερικό εργοστασίου με χαρτικά στις Αχαρνές. Οριοθετημένη η φωτιά στον υπαίθριο χώρο.

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιά στο εσωτερικό εργοστασίου με χαρτικά στις Αχαρνές Υπενθυμίζεται πως η πυρκαγιά ξέσπασε χθες γύρω στις 23.00 σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Λεωφόρο Καραμανλή του δήμου Αχαρνών και επεκτάθηκε σε ένα εργοστάσιο με χαρτικά και σε μία επιχείρηση με πλαστικά.

Φωτιά στις Αχαρνές
Φωτιά στις Αχαρνές (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Η φωτιά στον υπαίθριο χώρο οριοθετήθηκε άμεσα από τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο αλλά μαινόταν στο εσωτερικό του εργοστασίου με τα χαρτικά.

Όλο το βράδυ επίγειες δυνάμεις επιχειρούσαν, ενώ έπνεαν άνεμοι περίπου 5 μποφόρ, για να περιορίσουν την φωτιά η οποία  γρήγορα επεκτάθηκε στο Ρέμα της Χελιδονούς προκαλώντας στο πέρασμά της ζημιές σε επιχειρήσεις.

Φωτιά στις Αχαρνές (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Προανάκριση για να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς θα διεξάγει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ). Μέχρι στιγμής πάντως υπολογίζεται πως έχουν προκληθεί ζημιές σε τουλάχιστον 2-3 εργοστάσια και βιοτεχνίες της περιοχής.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα