Φωτιά στο Λουτράκι: Συνεχίζονται οι αναζωπυρώσεις – Απειλούνται σπίτια στον Άγιο Χαράλαμπο

Φωτιά στο Λουτράκι: Συνεχίζονται οι αναζωπυρώσεις – Απειλούνται σπίτια στον Άγιο Χαράλαμπο
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Καλλιθέα Λουτρακίου INTIME NEWS

Δύο νέες αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στο πύρινο μέτωπο στο Λουτράκι, και συγκεκριμένα στις περιοχές του Αγίου Χαραλάμπους και του Πανοράματος. Η φωτιά έχει φτάσει στα πρώτα σπίτια στον Άγιο Χαράλαμπο.

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες δίνουν πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές στο Λουτράκι, καθώς σημειώθηκαν δύο νέες αναζωπυρώσεις στις περιοχές του Αγίου Χαραλάμπους και του Πανοράματος.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του Αγίου Χαραλάμπους έχουν εγκαταλείψει τον οικισμό, ενώ η Αστυνομία απομακρύνει και τους τελευταίους, που έχουν μείνει πίσω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά έφτασε στα πρώτα σπίτια του οικισμού, βρίσκεται πολύ κοντά στα διόδια του Καλαμακίου και την Εθνική Οδό ενώ αναφέρεται επίσης πως καίγεται θαμνώδης έκταση δίπλα στον Προαστιακό.

Η φωτιά στο Λουτράκι έφτασε στις γραμμές του Προαστιακού ERT News

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, “η κατάσταση με την εξέλιξη της φωτιάς θα μπορούσα να πω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη και απειλεί τις κατοικημένες περιοχές, του Αγίου Χαραλάμπους και του Πανοράματος, ενώ το μέτωπο έχει ανατολική κατεύθυνση προς την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Σημειώνεται ότι λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, οι εστίες της φωτιάς παίρνουν μεγάλες διαστάσεις ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν συνεχώς να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα σπίτια.

Καίγονται σπίτια στα Ίσθμια

Η φωτιά έχει φτάσει στα Ίσθμια Κορινθίας εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και τα πρώτα σπίτια έχουν περικυκλωθεί από τις φλόγες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα