Φωτιά σε εργοστάσιο στη Ριτσώνα – Εστάλη 112

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά σε εργοστάσιο στη Ριτσώνα – Εστάλη 112
Φωτιά στη Ριτσώνα TWITTER @Trambakoulas2

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Ριτσώνα Βοιωτίας ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής. Εστάλη μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους. Πυρκαγιά και στο Βαθύ Αυλίδος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην περιοχή της Ριτσώνας στη Βοιωτία.

Οι πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν καλύψει την ευρύτερη περιοχή της Ριτσώνας, καθώς καίγονται διάφορα υλικά που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο ενός εργοστασίου ανακύκλωσης απέναντι από το εργοστάσιο Παπουτσάνης.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί κατά μήκος της παλιάς Εθνικής οδού Ριτσώνας Χαλκίδας για να μην περάσουν οι φλόγες στην ευρύτερη περιοχή, καθώς υπάρχουν κι άλλα εργοστάσια. Προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μέσα στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, όπου καίγονται εύφλεκτα υλικά μεταξύ των οποίων ελαστικά και στρώματα.

Μάλιστα, εστάλη και μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

Στην ευρύτερη περιοχή εκτός από πολλά εργοστάσια υπάρχει και η δομή των προσφύγων της Ριτσώνας που όμως δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, καθώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να προχωρήσουν οι φλόγες πέρα από τον συγκεκριμένο χώρο του εργοστασίου ανακύκλωσης.

Φωτιά στο βαθύ Αυλίδος

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βαθύ Αυλίδος στην Εύβοια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, της 4ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν 2 Ε/Π και 3 Α/Φ.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν υδροφόρες και μηχάνημα έργου ΟΤΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα