Φωτιά στον Ασπρόπυργο και στην Μικροκώμη Θεσσαλονίκης

Φωτιά στον Ασπρόπυργο και στην Μικροκώμη Θεσσαλονίκης
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής eurokinissi

Η φωτιά στον Ασπρόπυργο έχει ξεσπάσει στην τοποθεσία Λάκκα Κατσαρή, κοντά σε κατοικημένη περιοχή που δεν απειλείται άμεσα όμως λόγω των δυνατών ανέμων έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση-Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε μικτή βλάστηση και δασική έκταση πλησίον του πεδίου βολής που βρίσκεται στην Μικροκώμη Θεσσαλονίκης, χωρίς να κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Λάκκα Κατσαρή Ασπροπύργου, σε μικτή βλάστηση κοντά σε κατοικημένη περιοχή που δεν απειλείται όμως άμεσα.

Εξαιτίας όμως των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή εντάσεως 4-5 μποφόρ, έχει γίνει ήδη μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική, αποτελούμενη από 33 άντρες της Πυροσβεστικής με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα και εναέρια μέσα βρίσκονται σε ετοιμότητα εφόσον χρειαστεί.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε μικτή βλάστηση και δασική έκταση στη Μικροκώμη Θεσσαλονίκης, πλησίον του πεδίου βολής.

Από τη φωτιά δεν κινδυνεύουν κατοικημένες εκτάσεις ενώ κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, αποτελούμενες από 22 άντρες της Πυροσβεστικής, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 6 οχήματα και δύο αεροσκάφη.

Η φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σε γεωργική έκταση στην περιοχή Φίχτι Αργολίδας, έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα