Φωτιές στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός στο Πάτημα Βριλησσίων

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά στην Αττική
Φωτιά στην Αττική INTIME NEWS

Μια απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε στο Πάτημα Βριλησσίων, από όπου είχε περάσει νωρίτερα η φωτιά που ξέσπασε στην Αττική.

Με τη χειρότερη δυνατή κατάληξη ολοκληρώνεται το δεύτερο 24ωρο της φωτιάς που καίει στην Αττική, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε από πυροσβέστες μια απανθρακωμένη σορός, πιθανόν γυναίκας, εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων, από όπου είχε περάσει νωρίτερα τη Δευτέρα (12/08) η φωτιά.

Η σορός εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Στρατονίκης και Αναπαύσεως, εντός καταστήματος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν εργαζόμενη σε βιοτεχνία και πιθανόν κατά τη διάρκεια της εκκένωσης του κτιρίου της επιχείρησης, δεν πρόλαβε να βγει έξω, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η απανθρακωμένη σορός βρέθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας πυροσβεστών σε κτίριο, όπως συνηθίζεται να γίνεται μετά από φωτιά.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ νωρίτερα, στην τελευταία ενημέρωσή του – το βράδυ της Δευτέρας (12/08) – ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης, διέψευδε τις πληροφορίες για αγνοούμενο άτομο. Σημειώνεται, πάντως, πως δεν έχει καταστεί σαφές εάν το άτομο που βρέθηκε νεκρό συνδέεται με τις εν λόγω αναφορές.

Στο μεταξύ, μια ακόμα εφιαλτική νύχτα περνάει απόψε η Αττική, καθώς η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει δάση και περιουσίες σε βορειοανατολικές περιοχές του λεκανοπεδίου.

Οι επίγειες δυνάμεις δίνουν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, με το κύριο βάρος να πέφτει στην Πεντέλη και τα Βριλήσσια, όπου υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, ενώ καθόλου καθησυχαστική δεν είναι η εικόνα στον Μαραθώνα.

Νωρίτερα, τη Δευτέρα (12/08), η φωτιά είχε εξαπλωθεί στο Νταού Πεντέλης, την Παλιά και Νέα Πεντέλη, τον Μαραθώνα, το Γραμματικό, τον Διόνυσο και το Πάτημα Βριλησσίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα