Φρίκη στην Κυψέλη: Γατάκι βρέθηκε αποκεφαλισμένο – Απείλησαν ότι θα το ξανακάνουν

Διαβάζεται σε 2'
Φρίκη στην Κυψέλη: Γατάκι βρέθηκε αποκεφαλισμένο – Απείλησαν ότι θα το ξανακάνουν
Φωτογραφία αρχείου Getty Images/iStockphoto

Ένα αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στην Κυψέλη, καθώς ένα γατάκι εντοπίστηκε αποκεφαλισμένο. Η θρασύτατη κίνηση των δραστών.

Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου, αυτή τη φορά στην Κυψέλη, όπου ένα γατάκι βρέθηκε αποκεφαλισμένο.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε με ανάρτηση της εθελόντριας του Alma Libre, Elen Konte.

Μάλιστα, το πιο εξοργιστικό είναι ότι οι δράστες (ή και ο δράστης) άφησαν ένα απειλητικό σημείωμα κολλημένο στο δέντρο, με το οποίο απειλούν ότι θα το ξανακάνουν, αν συνεχίσουν να ταΐζουν τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς.

Μέχρι στιγμής, ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος παραμένει άφαντος.

Η ανάρτηση για το περιστατικό:

“Προσοχή! Το πρωι της 27ης Σεπτεμβρίου 2024 κάτοικοι γειτονιάς στην Κυψέλη, στην οδο Σπετσών, ξύπνησαν και αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Κάποιος που θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του “άνθρωπο” δολοφόνησε με πολύ βάναυσο και βασανιστικό τρόπο ένα από τα πιο γλυκά και ανθρωποκεντρικα γατακια της επίμαχης γειτονιάς.

Η βιαιοτητα του τρόπου που αφαιρέθηκε η ζωή αυτής της αθώας ψυχής δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Το σωματάκι της ήταν αποκεφαλισμενο. Κανείς δεν μπορει να διανοηθεί τι πέρασε στα χέρια του αυτό το πλάσμα, το οποιο πιθανοτατα τον εμπιστευτηκε ολο χαρα και τον ακολουθησε, όπως έκανε με όλους στην γειτονιά, ωσπου εκείνος ολοκληρωσε την αποτρόπαια πράξη του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ΤΕΡΑΣ άφησε απειλητικό σημείωμα κολλημένο στο δεντρο πάνω από το άψυχο κορμί της γάτας με το οποίο απειλεί οτι θα ξανασκοτωσει.

Το σημείωμα, φτιαγμένο με γράμματα εφημερίδας, αποδεικνύει την αναλγησία αυτού του “ανθρώπου”.

Κανείς να μην σιωπησει!

Πρέπει να γίνουμε όλοι μια γροθιά και μια φωνή για ολα αυτά τα αθώα πλασματα εκεί έξω που γίνονται έρμαια της βαρβαρότητας του κάθε ασυνείδητου αναλγητου αρρώστου υπανθρώπου!

Έχουν γίνει όλα τα νόμιμα. Έχουν ενημερωθεί οι αρχές. Κινείται τώρα η απαραίτητη διαδικασία.

Ένας τέτοιος “ανθρωπος” δεν μπορεί να αφηνεται να κυκλοφορεί να σκοτώνει αδίστακτα και να υπάρχει ανάμεσα σε μικρα παιδιά και σε άλλους ανθρώπους!

Δεν γινεται ατιμώρητος να συνεχίσει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Αυτά τα πλάσματα δεν έχουν φωνή και ελπίδα αν δεν τα υπερασπιστούμε.

Η σιωπή είναι συνενοχή!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα