Fujitsu Siemens LIFEBOOK S6410

Fujitsu Siemens LIFEBOOK S6410

Μήπως ο φορητός υπολογιστής που έχετε σας δίνει την αίσθηση ότι χρειάζεται «περισσότερη» ταχύτητα;

Μήπως ο φορητός υπολογιστής που έχετε σας δίνει την αίσθηση ότι χρειάζεται «περισσότερη» ταχύτητα; Το νέο LIFEBOOK S6410 της Fujitsu Siemens Computers προσφέρει απόδοση που αγγίζει τα «3 mach», ενώ παράλληλα οι χρήστες απολαμβάνουν ανεξαρτησία, αξιοπιστία και συνδεσιμότητα στο μάξιμουμ.




Ταχύτητα



Το νέο LIFEBOOK S6410 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αυξανόμενου όγκου αυτών των εργαζομένων. Η τεχνολογία Intel Centrino Duo με 965GM Intel chipset επιτρέπει πολλαπλές εργασίες να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα, ενισχύοντας σημαντικά την παραγωγικότητα. Επίσης, χάρη στη λειτουργία Turbo Memory της Intel, η μακρά αναμονή κατά την εκκίνηση είναι πλέον παρελθόν.




Συνδεσιμότητα



Το LIFEBOOK S6410 προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε συνδεσιμότητα με την πρόσβαση στο διαδίκτυο να είναι εφικτή, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με τα ενσωματωμένα WLAN και Bluetooth, καθώς και με τα UMTS/HSUPA. Η τεχνολογία HSUPA επιτρέπει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων για download μέχρι 7.2 MBit/s και για upload μέχρι 1.4 MBit/s, ενώ η ενσωματωμένη ConfCamera καθιστά το S6410 ιδανικό για τηλεδιασκέψεις.




Αξιοπιστία και ασφάλεια



Κατά τον σχεδιασμό του LIFEBOOK S6410, η Fujitsu Siemens έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που απαιτούνται σε όσους εργάζονται εν κινήσει. Ο βιομετρικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, το πλαίσιο μαγνησίου, το αδιάβροχο πληκτρολόγιο που εμποδίζει το νερό να εισχωρήσει στο σύστημα είναι εγκατεστημένα στάνταρτ.



Επιπρόσθετα, ο ShockSensor προστατεύει τον σκληρό δίσκο από κραδασμούς ή χτυπήματα, ενώ το RecoveryButton αποτρέπει την απώλεια δεδομένων.




Ανεξαρτησία



Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του S6410 είναι ο χρόνος που μπορεί να είναι σε λειτουργία χωρίς τη χρήση ρεύματος. Με τη χρήση της προαιρετικής δεύτερης μπαταρίας και του ενσωματωμένου EcoButton, μπορεί να λειτουργεί μία ολόκληρη εργάσιμη μέρα. Με την λειτουργία του EcoButton μειώνεται η ταχύτητα του επεξεργαστή και η φωτεινότητα της οθόνης, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η διάρκειας της μπαταρίας κατά 10 τοις εκατό.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



· Intel Core 2 Duo επεξεργαστή με chipset 965GM

· Windows Vista Business

· 13.3 ιντσών οθόνη

· Βάρος: 1.7 κιλά

· UMTS/HSUPA

· Ενσωματωμένη ConfCamera

· Modular bay για DVD drive ή δεύτερη μπαταρία

· Wireless LAN/Bluetooth

· Μέχρι 4 GB μνήμη

· 120 GB σκληρός δίσκος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα