Για έβδομη ημέρα καίει η φωτιά στο Φαλακρό Δράμας

Διαβάζεται σε 1'
Φωτιά (φωτογραφία αρχείου)
Φωτιά (φωτογραφία αρχείου) ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI

Συνεχίζεται η μάχη των Πυροσβεστών για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στο Φαλακρό Δράμας. Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο.

Μεγάλη είναι η καταστροφή από τη φωτιά που καίει για έβδομη, πλέον, ημέρα στο Φαλακρό Δράμας, με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν στο σημείο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 86 πυροσβέστες με οκτώ πεζοπόρα τμήματα και επτά οχήματα, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν επίσης δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η φωτιά είναι ιδιαίτερα δύσβατη και η προσέγγιση των πεζοπόρων τμημάτων της πυροσβεστικής γίνεται με δυσκολία και μόνο με τετρακίνητα φορτηγά αυτοκίνητα ή ελικόπτερα. Δεν έχει απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Η φωτιά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής ξεκίνησε από δύο εστίες, που κατά πάσα πιθανότητα ξέσπασαν από κεραυνούς. Από τη Δευτέρα η εικόνα είναι βελτιωμένη, γεγονός που εμπνέει αισιοδοξία για την τελική της κατάσβεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα