Γιαγιάδες της Κρήτης: “Κατεβαίνουν” στις εκλογές με το κόμμα “ΓΚΡΙΝΤΣ”

Γιαγιάδες της Κρήτης: “Κατεβαίνουν” στις εκλογές με το κόμμα “ΓΚΡΙΝΤΣ”
Γιαγιάδες της Κρήτης Youtube

Οι Γιαγιάδες της Κρήτης "ξαναχτυπούν" και λίγα 24ωρα πριν τις εθνικές εκλογές ανακοινώνουν πως "μπαίνουν" στον εκλογικό στίβο με το φανταστικό κόμμα "ΓΚΡΙΝΤΣ" και περνούν από "κόσκινο" Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Οι Γιαγιάδες της Κρήτης δεν σταματούν ποτέ και αυτή τη φορά μπαίνουν σε νέες περιπέτειες “βάζοντας στόχο” τη Βουλή, αφού στο νέο χιουμοριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ανακοινώνουν πως… κατεβαίνουν στις εκλογές, παρουσιάζοντας το φανταστικό κόμμα τους, με την ονομασία “Γιαγιαδίστικο Κίνημα Ριζοσπαστικού Ντολμαδίστικου Συνασπισμού“.

Οι πρωταγωνίστριες των viral βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης “Καλοκαίρι Στο Νότο” “ξαναχτυπούν”, και αυτή τη φορά σχολιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ελληνική πολιτική πραγματικότητα ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Εμείς οι γιαγιάδες της Κρήτης αποφασίσαμε εκτάκτως, την ίδρυση κόμματος και την αυτόνομη κάθοδό μας στις εκλογές“, αναφέρουν αρχικά, σημειώνοντας ότι αρχικά σκέφτηκαν να φτιάξουν μία σειρά σαν το… “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αναβιώνοντας μάλιστα μία εκ των χαρακτηριστικών σκηνών της σειράς ή να κάνουν χρήση του TikTok σαν τους πολιτικούς αρχηγούς.

Έμειναν όμως σε αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, που δεν είναι άλλο από το video clip, όπου με ήχους ραπ “ξεσκόνισαν” την πολιτική σκηνή της χώρας, βάζοντας στο στόχαστρο της σάτιράς τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα. Όμως τα εσωκομματικά προβλήματα δεν λείπουν και ανάμεσά τους γρήγορα ξεσπά βεντέτα.

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την έναρξη της επετειακής 20ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο» παρουσιάζουν ακόμη ένα επεισόδιο με πρωταγωνίστριες της αγαπημένες κρητικές γιαγιάδες.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα