Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος – Θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος – Θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις
Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Το 8χρονο αγόρι, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας της μητέρας του από τον πατέρα του στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, αποσωληνώθηκε επιτυχώς και αναμένεται να μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/5), οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στην αποσωλήνωση του 8χρονου αγοριού, που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, το 8χρονο αγόρι αποσωληνώθηκε μετά από 5 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου. Όπως έγινε γνωστό, θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη ΜΕΘ και εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.

Φαίνεται ότι ο 8χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από τα μάτια, τη μύτη και τον λαιμό του.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον “ξυπνήσουν”, παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο.

Ωστόσο το αγοράκι νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση και, βέβαια, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα