Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Διασωληνωμένος παραμένει ο 8χρονος – Θα χρειαστεί σειρά χειρουργείων

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Διασωληνωμένος παραμένει ο 8χρονος – Θα χρειαστεί σειρά χειρουργείων
halkidikinews.gr

Εκτός κινδύνου αλλά σε δύσκολη κατάσταση παραμένει ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Πολλαπλά τα τραύματα από τα σκάγια στο σπλαχνικό κρανίο.

Διασωληνωμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Ο Διευθυντής Παιδοχειρουργικής Κλινικής Ιπποκρατείου, Γιώργος Τσικόπουλος, μιλώντας στον ANT1, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, σημειώνοντας πως συντρέχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους παραμένει διασωληνωμένος ο 8χρονος, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται νέα συνεκτίμηση της κατάστασης της υγείας του.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσικόπουλος, ο 8χρονος είναι εκτός κινδύνου “αλλά έχει πολλά προβλήματα για τα οποία πρέπει να επιληφθούμε”. “Το παιδί έχει δεχτεί πολλά σκάγια στο σπλαχνικό κρανίο, δηλαδή στα ιγμόρεια του, στον οφθαλμικό κόγχο, για τα οποία έχουν κληθεί οι κατάλληλες ειδικότητες, οφθαλμίατροι, ωτορινολαρυγγολόγοι, οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα παρέμβουν εξήγησε στη συνέχεια.

Μιλώντας για τη στιγμή που έφεραν τον 8χρονο στο νοσοκομείο, ο κ. Τσικόπουλος είπε ότι “το παιδί ήταν σοκαρισμένο και αιμορραγούσε, δεν είχε πολύ καλή επαφή με το περιβάλλον, γι’ αυτό και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για να σταματήσουν οι αιμορραγίες“.

Σχετικά με το χέρι του στο οποίο έγινε ήδη μία επέμβαση, ανέφερε ότι θα χρειαστεί σειρά επεμβάσεων στο μέλλον. “Μόλις ξυπνήσει το παιδί θα ξεκινήσει η υποστήριξη της ψυχής του παιδιού” σημείωσε τέλος.

Σε ξεχωριστά χωριά οι κηδείες

Σε διαφορετικά χωριά έγιναν την Τρίτη (23/5) οι κηδείες της 39χρονης μητέρας και του 36χρονου πατέρα που την δολοφόνησε, σε κλίμα θλίψης και οργής.

Η κηδεία της αδικοχαμένης 39χρονης μητέρας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ιερισσό, ενώ ο δολοφόνος της και πρώην σύντροφός της κηδεύτηκε στο χωριό της Στρατονίκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα