Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: 81χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι και ήπιε χλωρίνη

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό αστυνομίας (Φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό αστυνομίας (Φωτογραφία αρχείου) INTIME

Σοκ προκαλεί νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη. Ένας 81χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του, ενώ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Νέο περιστατικό γυναικοκτονίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/06), αυτή την φορά στην Αλεξανδρούπολη.

Ένας 81χρονος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του με αιχμηρό αντικείμενο, συγκεκριμένα με κατσαβίδι, και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 9 το πρωί γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία, όταν είδαν τον ηλικιωμένο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να φωνάζει «σκότωσα τη γυναίκα μου».

Σύντομα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας. Εντός της οικίας βρέθηκε νεκρή η άτυχη ηλικιωμένη, ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Στο σημείο έχει κληθεί κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστής, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το έγκλημα.

Ο 81χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως συχνά ακουγόταν φασαρία στη γειτονιά από το σπίτι του ζευγαριού, ωστόσο, δεν υπήρχε καταγεγραμμένο ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας στην αστυνομία, ούτε κάποια καταγγελία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα