Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Ο Λύτρας αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει την οικογένεια της Νεκταρίας

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Ο Λύτρας αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει την οικογένεια της Νεκταρίας
Απόστολος Λύτρας Eurokinissi

Ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του θύματος. "Θα πράξουμε τα δέοντα προκειμένου να αναδειχθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε η αποτρόπαια αυτή πράξη".

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας της Νεκταρίας Μαράκη, στην υπόθεση της τελευταίας γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο ίδιος δήλωσε: “Αμέσως μετά την τέλεση του ιδέχθους εγκλήματος στην Ιεραπετρα επικοινώνησε μαζί μου η μεγάλη Κορη της θανουσης και άλλοι συγγενείς της, προκειμένου να αναλάβω την εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος. Δυστυχώς είμαστε μπροστά σε μια ακόμα δολοφονία γυναίκας που χάνει την ζωή της απο τον εν διάστασει σύζυγο της. Επιθυμία των παιδιών της δολοφονήθεισας ειναι να σεβαστούν όλοι το πένθος τους. Θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα πράξουμε τα δέοντα προκειμένου να αναδειχθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε η αποτρόπαια αυτή πράξη”.

Απολογείται την Τρίτη ο 54χρονος

Από χθες βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας η δικογραφία με όλα τα στοιχεία της άγριας δολοφονίας σε βάρος της 48χρονης Νεκταρίας. Μάλιστα, χθες ο εισαγγελέας άσκησε στον 54χρονο ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ο ίδιος, μετά από αναβολή που ζήτησε, θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα