Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Θρήνος στην κηδεία της Ενκελέιντα

Διαβάζεται σε 2'
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε η 40χρονη
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε η 40χρονη EUROKINISSI

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 40χρονης Ενκελέϊντα, η οποία έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συζύγου της στο Μενίδι

Το τελευταίο αντίο στην Ενκελέϊντα, είπαν φίλοι και συγγενείς της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Η κηδεία της 40χρονης τελέστηκε σε κλίμα οδύνης στην γενέτειρά της, στον Αυλώνα της Αλβανίας το Σάββατο (18/5).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, ο 50χρονος γυναικοκτόνος που εμφανίζεται αμετανόητος από την αρχή, δεν άφησε τον ανήλικο γιο του να παραστεί στην κηδεία και χρειάστηκε η παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας.

«Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας για την κόρη της 40χρονης που είδε την μητέρα της νεκρή.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Ξάδερφος της 40χρονης ανέφερε: «Η κοπέλα είχε φόβο, δεν πήγε στα δικαστήρια. Της είχε πει, άμα πας θα σε σκοτώσω. Και τελικά έκανε αυτό που είπε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα