Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από το καρτέρι θανάτου στη 40χρονη

Διαβάζεται σε 4'
Γυναικοκτονία στο Μενίδι
Γυναικοκτονία στο Μενίδι EUROKINISSI

Η 40χρονη φτάνει στο σημείο, κοντοστέκεται μόλις τον βλέπει και τότε ο δράστης την πλησιάζει με ταχύ βήμα και της κλείνει τον δρόμο και την πιάνει. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την σωριάζει νεκρή

Νέα βίντεο ντοκουμέντα καταγράφουν τόσο τις στιγμές πριν την γυναικοκτονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι όσο και τις κινήσεις του αμετανόητου δράστη και πρώην συζύγου της.

Στο ένα βίντεο φαίνεται λίγα λεπτά πριν τις έξι το πρωί της Πέμπτης, ο δράστης να έχει στήσει καρτέρι στην συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους στο Μενίδι, στο θύμα του, που εκείνη την στιγμή πήγαινε στη δουλειά της.

Ο ίδιος γνώριζε το δρομολόγιό της, είχε μόλις μεταβεί στο σημείο από την οδό Παγκάλου όπου διέμεναν μαζί στο παρελθόν και την περίμενε. Εκείνη τους τελευταίους δύο μήνες είχε πάρει δάνειο και είχε αγοράσει ένα σπίτι αλλού στην ίδια περιοχή, όπου διέμενε με τον γιο και την κόρη τους. Στο ίδιο σημείο στέκεται ένας ανυποψίαστος πολίτης, που άθελά του θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας της ανηλεούς σφαγής της από τον δράστη.

Η 40χρονη φτάνει στο σημείο, κοντοστέκεται μόλις τον βλέπει και τότε ο δράστης την πλησιάζει με ταχύ βήμα και της κλείνει τον δρόμο και την πιάνει. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την σωριάζει νεκρή με έναν καταιγισμό χτυπημάτων με κουζινομάχαιρο.

Από εκεί, μετέβη σε ξενοδοχείο στην συμβολή των οδών Κηπουπόλεως και Σάμου, στην ίδια περιοχή. Εκεί κρύφτηκε αρκετές ώρες, όπου έβλεπε ειδήσεις και έπινε μπύρες. Στο επόμενο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις του όταν φεύγει από το ξενοδοχείο και πετάει τις σακούλες με τα άδεια μπουκάλια στον κάδο απορριμμάτων.

Πήρε άλλες μπύρες από ένα περίπτερο και περπατώντας έφτασε σε νεόδμητη οικοδομή επί της οδού Πάρνηθος στο Καματερό, όπου επίσης κρύφτηκε και έπινε, μέχρι που τον εντόπισαν αστυνομικοί που τον αναζητούσαν και τον συνέλαβαν.

Συνεχείς οι απειλές που δεχόταν το θύμα

Δυστυχώς, η επί σειρά ετών κλιμακούμενη επιθετικότητα του δράστη σε βάρος της 40χρονης ακόμη και των παιδιών του, στις 7 Μαΐου φάνηκε πως θα οδηγούσε σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις, αφού όπως προκύπτει από τις καταθέσεις του θύματος τότε και της κόρης της, τόσο οι πράξεις του δράστη όσο και οι απειλές του, φανέρωναν τις προθέσεις του.

Συγκεκριμένα, το θύμα είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς: «Γενικότερα δεν ήμασταν ποτέ καλά. Με είχε απειλήσει και εξυβρίσει πολλές φορές και με έχει βαρέσει επίσης. Έχω καταγγείλει πολλά περιστατικά αλλά όχι και όλα. Εδώ και μία εβδομάδα τον έχω δει ότι με παρακολουθεί κάθεται με το αμάξι του έξω από το σπίτι μου και δε γνωρίζω το λόγο. Εχθές 6 Μαΐου 2024 και περί ώρα 11:10 ήταν πάλι Έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αμάξι του τον πλησίασα να τον ρωτήσω γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει π………. θα δεις τι θα πάθεις μ……….. θα σας κάψω. Επίσης ήταν εμφανώς μεθυσμένος και είχε πολλά κουτάκια μπύρας μέσα στο αμάξι που καθόταν. Εκεί εγώ πήρα να καλέσω την αστυνομία και με έπιασε από το λαιμό με δύναμη και μου γύρισε το δάχτυλο. Τότε η κόρη μου που ήταν παραδίπλα πήρε τηλέφωνο το “100”».

Την ίδια ημέρα, η κόρη τους που ήταν παρούσα στο περιστατικό κατέθεσε: «Με τον πατέρα μου δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις. Από μωρό δε μου έδινε σημασία. Με έχει απειλήσει και εξυβρίσει στο παρελθόν με φράσεις που δε θυμάμαι και δεν έχω καταγγείλει τίποτα από αυτά. Με τη μητέρα μου συνεχώς μαλώνει και την ενοχλεί. Ανησυχώ πολύ για την υγεία της γιατί τον θεωρώ αρκετά επικίνδυνο. Χθες 6 Μαΐου και περί ώρα 11:10 καθώς γυρνούσα σπίτι με τη μητέρα μου τον είδαμε μέσα στο αμάξι έξω από το σπίτι, να είναι εμφανώς μεθυσμένος. Όταν τον πλησίασε η μητέρα μου άρχισε να μας εξυβρίζει και να απειλεί με τις φράσεις π…….. θα σας κάψω και επειδή έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό πήρα κατευθείαν το “100”».

Ο δράστης αντιμετώπιζε το θύμα του ως κτήμα του και δεν μπορούσε να αποδεχτεί με τίποτα το διαζύγιο τους και την επιθυμία της πρώην συζύγου του, να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Μάλιστα, άφησε άφωνους τους αστυνομικούς «δικαιολογώντας» με αυτά τα δήθεν επιχειρήματα τις πράξεις τους.

Η νύφη της μάλιστα ανέφερε πως ήταν φοβερά κακοποιητικός επί σειρά ετών και είχε φτάσει στο σημείο όταν ήταν έγκυος στην κόρη τους το θύμα να της βουτήξει το κεφάλι μέσα σε έναν κουβά με χλωρίνη…

Ο αμετανόητος και καθ’ ομολογίαν δράστης αφού ζήτησε και πήρε προθεσμία, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή την Δευτέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα